Administratiekantoor Eindhoven: De Cijfer Company levert betaalbare administratie pakketten!

De Cijfer Company werkt met zeer scherpe pakketten voor ondernemers. Geen software maar persoonlijke aandacht voor uw administratie. Bij De Cijfer Company betaalt u per maand een vaste fee afhankelijk van uw rechtsvorm en het gekozen pakket dienstverlening.

Wat maakt De Cijfer Company nu anders dan een administratiekantoor uit Eindhoven?

Een administratiekantoor in Eindhoven vinden is niet zo moeilijk echter is een goed administratiekantoor in Eindhoven wat anders. De Cijfer Company werkt in geheel Noord Brabant voor ZZP-er, starters (ook vanuit WW) en ondernemers in midden- en kleinbedrijf. Wij houden kantoor in Tilburg en Eindhoven maar gaan graag naar onze klanten toe.

Neem contact op

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Onderwerp

Locatie (maak een keuze)

Uw bericht *

Wat maakt De Cijfer Company uniek?

Vaste tarieven en administratiepakketten

Heldere en transparante administratiepakketten, per rechtsvorm

Lage kosten per maand

Geen verborgen kosten

Persoonlijk financieel management begeleiding

Vooraf advies en de kosten inzichtelijk

Gratis uw financiële stukken toesturen (m.b.v. antwoordnummer)

De Cijfer Company: voor salarisadministratie en interim financiële hulp!

Wilt u een persoonlijke afspraak maken inzake uw administratie in de regio Breda? Bel ons dan of vul het contactformulier in. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

 

Voor het plannen van afspraken is De Cijfer Company overigens niet gebonden aan kantoortijden. Wij passen ons graag aan en komen graag naar u toe!

Wij treffen onze klanten graag in hun werkomgeving, hierdoor krijgen we een beter beeld van uw bedrijf en kunnen we goed inschatten welke dienstverlening, van De Cijfer Company, het best van toepassing is op uw situatie!