Met ons ZZP Pakket lost u uw administratieprobleem in één keer op!

Het aantal ZZP-ers groeit enorm de laatste jaren. Niet zo gek want zelfstandig ondernemer is voor velen een droom die zij nu verwezenlijken. Echter er gaat veel tijd zitten in uw dagelijkse werkzaamheden als ZZP-er en wordt de administratie er in de late uurtjes nog even snel bij gedaan. Boekhouden is waarschijnlijk ook niet uw specialisme…maar wel van De Cijfer Company! De Cijfer Company speelt hier op in met het ZZP Pakket. Vaak laat de ZZP-er administratieve of belasting technische voordeeltjes liggen, met het ZZP Pakket van De Cijfer Company heeft u nauwelijks nog omkijken naar uw dagelijkse administratie. Het ZZP Pakket bestaat uit 3 varianten, zoals hieronder getoond.

*Pakketprijs is 1/12 van het jaarpakket.  **ZZP pakketten alleen voor zzp-ers/freelancers zonder (web)winkel. ***1 mutatie staat gelijk aan: 1 inkoopfactuur,
1 verkoopfactuur, 1 kasblad of 1 elektronisch bankafschrift. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Hier staat beslist een pakket tussen dat bij uw ZPP situatie past. In de bovenstaande tabellen kunt u duidelijk de verschillen zien. Heeft u twijfels of vragen over het ZZP Pakket dan kunt u gerust contact opnemen met ons. Wilt u een persoonlijke afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of inzicht in de mogelijke kosten voor u? Bel ons dan of vul het contactformulier in. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.