Algemene voorwaarden

De Cijfer Company is een administratiekantoor dat gevestigd is in Tilburg en Eindhoven. Wij zijn actief in geheel Noord Brabant voor ondernemers zoals ZZP-ers, MKB-ers, BV’s en stichtingen. Wij bieden verschillende pakketten en bieden opties voor ondersteuning middels interim personeel. Bekijk hier de algemene voorwaarden van De Cijfer Company. Klik op de knop hieronder en ontvang een PDF bestand met daarin alle voorwaarden.

 Algemene voorwaarden

Onze diensten op een rij

De Cijfer Company heeft, voor elk type ondernemer, administratiepakketten gecreëerd. Wij hebben een betaalbaar administratiepakket voor de ZZP-er, voor de eenmanszaak of VOF en voor de BV. Heeft u een Stichting? Voor al deze ondernemingsvormen hebben we scherp geprijsde administratiepakketten. Ziet u, net als vele anderen, op tegen het bijhouden van uw hele financiële administratie? De Cijfer Company heeft voor elke ondernemer een betaalbare oplossing.

Wij houden ons administratiekantoor in Tilburg maar gaan graag naar onze klanten toe. Wij treffen onze klanten graag in hun werkomgeving, hierdoor krijgen we een beter beeld van uw bedrijf en kunnen we goed inschatten welke dienstverlening van De Cijfer Company goed bij u past!