Een bedrijf starten vanuit WW? De Cijfer Company begeleidt u op financieel gebied!

Indien u een bedrijf start vanuit WW hoort hier een ondernemingsplan en een sluitend financieel plaatje bij. De Cijfer Company kan u hierbij adviseren en de gehele administratie voor u verzorgen. Wij hebben een aantal overzichtelijke en, erg belangrijk als starter, betaalbare administratiepakketten gecreëerd. Voor elke rechtsvorm en type ondernemer hebben we een geschikt pakket aan administratieve en financiële diensten.

Heeft u het idee om een bedrijf te starten vanuit WW?

Wanneer u een bedrijf gaat starten vanuit een WW uitkering, krijgt u, naast de regels van het UWV ook te maken met allerlei wettelijke administratieve verplichtingen. De Cijfer Company heeft ruime kennis en ervaring op dit gebied en kan u, met managementinformatie, intensief begeleiden.

Neem contact op

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Onderwerp

Locatie (maak een keuze)

Uw bericht *

Wat maakt De Cijfer Company uniek?

Vaste tarieven en administratiepakketten

Heldere en transparante administratiepakketten, per rechtsvorm

Lage kosten per maand

Geen verborgen kosten

Persoonlijk financieel management begeleiding

Vooraf advies en de kosten inzichtelijk

Gratis uw financiële stukken toesturen (m.b.v. antwoordnummer)

De Cijfer Company: voor salarisadministratie en interim financiële hulp!

Wilt u een persoonlijke afspraak maken inzake uw administratie in de regio Breda? Bel ons dan of vul het contactformulier in. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

 

Voor het plannen van afspraken is De Cijfer Company overigens niet gebonden aan kantoortijden. Wij passen ons graag aan en komen graag naar u toe!

Wij houden kantoor in Tilburg en gaan graag naar onze klanten toe. Door onze klanten in hun werkomgeving te treffen krijgen we een beter beeld van uw bedrijf en kunnen we goed inschatten welke dienstverlening, van De Cijfer Company, het best van toepassing is op uw situatie!