De Cijfer Company is Cicero Lawpack specialist!

De Cijfer Company heeft zich, behalve in administratiediensten en administratiepakketten voor ondernemers, ook gespecialiseerd in het voeren van de boekhouding voor advocaten die gebruikmaken van het Cicero Lawpack softwarepakket. Wij hebben een grondige kennis opgebouwd van CICERO LawPack software. U kunt bij De Cijfer Company terecht voor het invoeren van uw administratieve gegevens maar ook voor periodieke controles of voor ondersteuning bij reorganisatie. Het opstarten van een nieuwe boekhouding of het overbruggen van piekperiodes behoort tot de mogelijkheden.

 

Cicero Lawpack

 

Software voor advocatenkantoren en juridische diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het Cicero Lawpack softwarepakket, zowel in Nederland als in België. Wat kan De Cijfer Company voor uw advocaten- of notariskantoor betekenen? De Cijfer Company kan voor advocaten- of notariskantoor ondersteunen in BTW instellingen, factuur lay-out, factuur workflow en updates naar de laatste versie 10 (web apps).

Wij bieden u de volgende diensten

management informatie

 debiteuren factureren

 BTW aangifte

 alle boekhoudkundige werkzaamheden

ad-hoc rapportages
jaarafsluiting
 jaarrekening

crediteuren verwerking in Cicero

Heeft u een achterstand door ziekte, zwangerschapsverlof of andere oorzaken? Dan kunt u per direct terecht bij De Cijfer Company.  Wij werken samen met Nederlandse en Belgische partners, een Cicero ICT expert  en een ervaren ICT change manager. Samen zorgen we ervoor dat gebruikers van Cicero Lawpack in Nederland en België snel geholpen worden en up to date blijven. Voor het plannen van afspraken is De Cijfer Company niet gebonden aan kantoortijden en wij komen graag naar u toe in België en Nederland!