DCC: De Cijfer Company!

De Cijfer Company is een administratiekantoor dat gevestigd is in Tilburg en Eindhoven. Wij zijn actief in geheel Noord Brabant voor ondernemers zoals ZZP-ers, MKB-ers, BV’s en stichtingen. Wij bieden verschillende administratieve pakketten almede verschillende salarispakketten en bieden opties voor ondersteuning middels interim personeel.

De kracht van De Cijfer Company is de sterke betrokkenheid

Wij werken met een professioneel team voor vele ondernemers in uw regio. De Cijfer Company heeft een aantal interessante administratiepakketten samengesteld om transparant en betaalbaar samen te werken! Wij laten onze klanten ondernemen zodat ze uitblinken in de zaken waar ze goed in zijn. Dat doen we door op professionele wijze hun administratieve zorgen uit handen te nemen. Met een ongekend hoog servicegehalte, uitstekende en een niet aflatende precisie en enthousiasme.

Klantgericht en persoonlijk

Laagdrempelig en transparant

Ervaren vakspecialisten

Wilt u een persoonlijke afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of  inzicht in de mogelijke kosten voor u? Bel ons dan of vul het contactformulier in. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. De Cijfer Company: ook voor salarisadministratie en interim financiële hulp!