Interim financieel

Vaak is het lastig om op korte termijn of voor een korte periode een interim financieel te vinden. De Cijfer Company biedt u nu de mogelijkheid om deze dienst af te nemen. Een interim financieel kan bij De Cijfer Company in vele vormen worden afgenomen, wilt u een interim financieel medewerker of juist een manager? Waar u ook naar op zoek bent op dit vlak, wij kunnen een passend voorstel voor u maken.

Onze werkwijze voor interim financiële dienstverlening

Vooraf spreken we gezamenlijk heldere doelstellingen af, geven wij u een kostenoverzicht en wordt de termijn afgesproken. In onze visie laten we klanten ondernemen, doen waar ze goed in zijn! Wij ondersteunen graag, op professionele wijze, met administratie en financiële adviezen voor een korte of een langere periode.

Heeft u een van de volgende problemen, dan kunt u De Cijfer Company inschakelen!

Tijdelijke afwezigheid medewerker door ziekten

Tijdelijke afwezigheid medewerker door zwangerschap

Tijdelijke afwezigheid medewerker door ander geldig verlof

Al dan niet gedwongen ontslagen

Onderbezetting op de afdeling

Andere reden? Wij horen graag van u!

Wilt u meer informatie over interim financieel freelance werk, een afspraak maken of een vrijblijvend gesprek? Bel ons of vul het contactformulier in. Er wordt spoedig contact met u opgenomen. Voor het plannen van afspraken is De Cijfer Company overigens niet gebonden aan kantoortijden. Wij passen ons aan u aan!