Interim financieel medewerker

De Cijfer Company biedt bedrijven hulp indien zij op zoek zijn naar een interim financieel medewerker voor een bepaalde periode? U kunt daarbij denken aan ziekte, zwangerschap, ontslag of bij onderbezetting op de afdeling. Een interim financieel medewerker kan dan erg prettig zijn want u zit nergens aan vast en als de hulp geboden is kunt u weer afscheid nemen van onze interim financieel medewerker.

 

De Cijfer Company biedt deze dienst aan voor eenmanszaken, BV’s en stichtingen.

De Cijfer Company biedt u deze dienst! Met de jarenlange expertise van De Cijfer Company zorgen we er samen voor dat de tijdelijke functie van interim financieel medewerker naar behoren wordt vervuld.De tarieven zijn afhankelijk van de zwaarte van de functie, de doelstelling en duur van de overeenkomst.

 

Welke diensten kan De Cijfer Company u bieden als interim financieel medewerker?

eenvoudige rapportages

 sociale lasten

 maandafsluiting grootboek

 inkopen accorderen

 journaalposten

betalingen verwerken

grootboeken controleren

grootboeken aansluiten

tussenrekeningen uitzoeken

inboeken

mutaties verwerken

mutaties verwerken

bruto netto berekeningen

kas/bank/giro

betalingen klaarzetten

pensioenbetaling verwerken

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of inzicht in de kosten voor een interim financieel medewerker? Bel ons of vul het contactformulier in. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Voor het plannen van afspraken is De Cijfer Company overigens niet gebonden aan kantoortijden. Wij passen ons graag aan u aan!