Interim financieel manager

Bent u op zoek naar een financieel zwaargewicht? Iemand die u met lastige administratieve zaken tijdelijk kan helpen? De Cijfer Company biedt bedrijven hulp als zij op zoek zijn naar een interim financieel manager! Uiteraard periode en tarief vooraf vastgesteld. U kunt daarbij denken aan ziekte, zwangerschap, ontslag of bij onderbezetting op de afdeling. Een interim financieel manager kan dan erg prettig zijn want u zit nergens aan vast en als de hulp geboden is kunt u weer afscheid nemen van onze interim financieel manager.

 

De Cijfer Company biedt u deze dienst!

Met de financiële expertise van De Cijfer Company zorgen we er, samen, voor dat de tijdelijke functie van interim financieel manager naar behoren en volgens afspraak wordt vervuld. De Cijfer Company biedt een interim financieel manager aan voor eenmanszaken, BV’s en stichtingen. Onze tarieven zijn afhankelijk van de zwaarte van de functie, de doelstelling en duur van de overeenkomst.

 

Welke diensten kan De Cijfer Company u bieden als interim financieel manager?

 periodieke rapportages

 maandafsluiting

 analyse kosten baten project

 analyse be vraagstukken

 intercompany rekeningen

 jaarrekening / voorbereiden jaarrekening

 aansturen medewerkers

 aangifte OB aangifte LB aangifte VPB

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of inzicht in de kosten voor een interim financieel manager? Bel ons snel of vul het contactformulier in. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Voor het plannen van afspraken is De Cijfer Company niet gebonden aan kantoortijden. Wij passen ons graag aan u aan!