Bij De Cijfer Company kunt u terecht voor de administratie van het salaris van uw werknemers!

Het regelen van het administreren van salaris werknemers is een tijdrovend proces dat elke maand weer terugkeert! De informatie waarmee uw HR of administratieve mensen omgaan is vaak uiterst gevoelig en dit wilt u liever niet overlaten aan uw medewerkers. Het uitbesteden van salaris werknemers is daarom verstandig! De Cijfer Company is gespecialiseerd in salarisadministratie, u kunt het met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Salarisadministratie uitbesteden!

De Cijfer Company neemt  graag  de salarisadministratie van u over en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van uw salarisadministratie. De salarisadministratie dienst van De Cijfer Company biedt u 3 all-in salarisadministratiepakketten aan.

Inrichting werkgever eenmalig 75 euro. **uitgezonderd cao’s: afbouw, bouwnijverheid, schilders, (glas)tuinbouw, horeca.  Inbegrepen in het tarief is een intake ter bepaling van het gewenste salaris.

Voor welke loonadministratie en salarisadministratiediensten kunt u terecht bij De Cijfer Company?

Verzorgen gehele salarisadministratie

Loonstroken per post of digitaal

Jaaropgaven

Aangifte loonbelasting

Pro forma berekeningen loon

DGA salaris

Aan en afmelden werknemers

Betaalstaten

Loonjournaalpost

Verzamelloonstaat

Wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of  inzicht in de kosten voor het uitbesteden van uw salarisadministratie? Bel ons of vul het contactformulier in.  Voor het plannen van afspraken is De Cijfer Company overigens niet gebonden aan kantoortijden. Wij passen ons graag aan u aan!