Salarisadministratie uitbesteden?

Salarisadministratie is een tijdrovend proces dat maandelijks terugkeert! Eén van de meest tijdrovende administratieve processen is de salarisadministratie. Uw loonadministratie is daarnaast een maandelijks terugkerend ritueel en de informatie waarmee omgegaan wordt ligt vaak uiterst gevoelig bij uw medewerkers. U kunt daarom beter uw administratie uitbesteden. De Cijfer Company is gespecialiseerd in loonadministratie en heeft hiervoor vier salarispakketten, u kunt het met een gerust hart aan ons uitbesteden. 

Uw salarisadministratie in vertrouwde handen

De Cijfer Company neemt graag de salarisadministratie van u over en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling hiervan. De salarisadministratiedienst van De Cijfer Company biedt u vier (een DGA en drie verschillende medewerkers) all-in salarispakketten aan. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij uw salarisadministratie.

Voor welke loonadministratie diensten kunt u terecht bij De Cijfer Company?

Loonstroken per post of digitaal

Jaaropgaven

Aangifte loonbelasting

Pro forma berekeningen loon

Loonjournaalpost

Verzamelloonstaat

Aan en afmelden werknemers

DGA salaris

Betaalstaten

Verzorgen gehele salarisadministratie

Voor het plannen van afspraken zij wij niet gebonden aan kantoortijden. Wij passen ons graag aan u aan! Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of inzicht in de kosten voor het uitbesteden van uw salarisadministratie? Bel of vul het contactformulier in. Er wordt spoedig contact met u opgenomen.