De Cijfer Company helpt u bij het inrichten van uw software voor advocatuur

Advocatuur en notariaat hebben baat bij het softwarepakket van Cicero Lawpack dat De Cijfer Company aanbiedt. Het Cicero Lawpack pakket dat we hiervoor gebruiken, heeft zijn veelzijdigheid inmiddels meer dan bewezen. Of het nu het invoeren van uw administratieve gegevens betreft, periodieke controles of om hulp bij een reorganisatie. Met deze software voor advocatuur kunt u ook een nieuwe boekhouding beginnen of piekmomenten de baas blijven. U wilt de beste software? Advocatuur en juridische diensten varen wel bij de dienstverlening van De Cijfer Company. Lees hier meer over ons.

Kosteloze service

Dit administratiekantoor is actief in heel Noord-Brabant. We richten ons onder meer op ZZP’ers, MKB’ers, BV’s en stichtingen. Onze professionals ondersteunen inmiddels veel ondernemers in deze regio met diverse toepassingen van software. Ook advocatuur en notariaat kunnen bij ons ook terecht voor administratiepakketten. Per rechtsvorm zijn dat heldere en transparante toepassingen, waarmee we uw administratieve zorgen volledig uit handen nemen. Doordat De Cijfer Company gebruikmaakt van een antwoordnummer, kunt u uw gegevens altijd kosteloos naar ons toesturen. Onze deskundige medewerkers voeren deze meteen in, zodat u nooit achter de feiten aan loopt.

U zocht op ‘software advocatuur’ en kwam niet voor niets op onze webpagina uit!

Met vaste tarieven en lage maandlasten is De Cijfer Company de ideale partner. Wij zorgen dat u kunt uitblinken in de zaken waarin u goed bent. Eigenschappen die zij in ons waarderen, zijn: transparantie, ervaring, laagdrempeligheid en klantgerichtheid. We komen graag naar u toe om u persoonlijk te overtuigen van onze advocaten software.

Neem contact op

Uw naam *

Uw email *

Uw telefoonnummer *

Onderwerp

Locatie (maak een keuze)

Uw bericht *

Het Cicero Lawpack bevat onder meer de diensten

Crediteuren verwerking

Debiteuren verwerking

Factureren

Management informatie

Ad-hoc rapportages

De Cijfer Company: voor salarisadministratie en interim financiële hulp!

Wilt u een persoonlijke afspraak maken inzake uw administratie in de regio Breda? Bel ons dan of vul het contactformulier in. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Voor het plannen van afspraken is De Cijfer Company overigens niet gebonden aan kantoortijden. Wij passen ons graag aan en komen graag naar u toe!

Wij houden kantoor in Tilburg en gaan graag naar onze klanten toe. Door onze klanten in hun werkomgeving te treffen krijgen we een beter beeld van uw bedrijf en kunnen we goed inschatten welke dienstverlening, van De Cijfer Company, het best van toepassing is op uw situatie!