Een administratiekantoor dat zich richt op starters, ZZP’ers en ondernemers in midden- en kleinbedrijf.

Mijn naam is Rob Nolen, eigenaar van De Cijfer Company. In november 2011 ben ik met Administratiekantoor De Cijfer Company begonnen. Een administratiekantoor dat zich richt op starters, ZZP’ers en ondernemers in midden- en kleinbedrijf. Onze kracht ligt in: klantgericht zijn, laagdrempelige benadering en ervaring, in combinatie met complete, transparante administratiepakketten.

 

U kunt van ons de service verwachten die noodzakelijk is voor u en uw onderneming. Steeds meer ondernemers zijn tevreden over onze aanpak, waardoor er nu meerdere mensen bij De Cijfer Company werken. Zelf neemt Rob zaken als jaarrekeningen, managementrapportages en financieel en fiscaal advies voor zijn rekening.

 

Met net zoveel enthousiasme en in dezelfde filosofie zijn onderstaande medewerkers degenen die u ontmoet aan de telefoon of bij ons op kantoor. Zij zijn verantwoordelijk voor de invoer van uw administratie, voorbereidende werkzaamheden voor diverse fiscale aangiftes, rapportages, salarisadministratie en opmaak jaarrekeningen. Voor afspraken is De Cijfer Company niet gebonden aan kantoortijden!

Kitty van Kuijk
Jos Timmermans
DCC wie zijn wijMarjolein Meeuwissen